имало едно време…

Стандартен

трябваше още в самото начало да започна от тук блога си. защото причината да бъда най-щастливата жена на света, причината за всички прекрасни неща, които ми се случват последните почти две години е моят мъж и любим. ще се опитам накратко да разкажа нашата приказка, която продължава да се случва и аз все още имам чувството, че всичко това е един приказен сън.

имах си любимо радио, слушах го всеки ден. пишех и във форумите му. точно там бях забелязала и интересните истории на друг фен на същото радио. той разказваше интересни неща и страшно ми допадаше начина му на писане. обичах да го чета.
след време, на РД на моята майка (в началото на февруари), аз поисках песен за нея. непознатия ми писа майл, за да я поздрави. аз му отговорих. продължихме да си пишем още известно време. оказа се, че и двамата сме от София. оказа се, че мислим еднакво и си четем мислите. няма лъжа, няма измама.
в едно от писмата той ме покани в Пловдив на предстоящата Винария. просто щял да е там. аз казах добре. на 19.02.2005г. се качих на колата и отпраших за Пловдив. съвсем сама. прибрах се чиста и неопетнена на другия ден.
след седмица-две се видяхме и в София. започнахме да излизаме от време на време. обичахме да стоим пред мониторите с часове, само и само да сме по-дълго време заедно. говорехме си и слушахме музика! след още месец, началото на април аз живеех у тях. а след още 5-6 месеца решихме, да започнем опитите да си направим бебе. тогава и двамата знаехме, че искаме да изживеем от тук нататък живота си заедно.
това е накратко нашата история. пропуснах да кажа, че бременна в 8 месец, аз бях една прекрасна и щастлива булка (ще кача снимки и ще се уверите 🙂 ) издържах на крак от 7.00 сутринта до 24.00 часа вечерта. герой. (мамите най-добре ще разберат какво имам предвид 🙂 ). това беше сватбата на бременните (кумата ни беше бременна и все още е. чакаме с нетърпение скоро да се появи малкото бебче. от гостите (мои близки) имаше още 3 бременни, които вече са щастливи мами)… а и скоро разбрах, че още една наша близка приятелка е бременна. 🙂

момичета, ако искате бебче – дръжте се за мен, май е заразно 🙂
нашата приказка продължава…

5 responses »

  1. хващам се за полата ти и не те пускам, да знаеш. ако нещо ти тежи, докато ходиш – аз съм.
    А и нашата приказка е подобна 🙂 Да живее интернетът 🙂

  2. малко са ми килограмите за сваляне след ражданате, та сега и ти отгоре ми 🙂 дръж се, пък и през нета може да прихване, знам ли 🙂 после ще докладваш 😉

  3. хаха, той както се дърпа моят, остава от интернет да прихвана и после да му викам „Ама аз забременях от едно момиче в интернет“ …хахаха…малко като непорочно зачатие ще стане 🙂 Само че модернизирано.

  4. Страхотна история, прилича и на моята магия. Сигурно е така защото моят любим е Христов, да не би да има нещо общо с твоя любим? 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s