спанак

Стандартен

много обичам да спя. ама страшно много. вероятно затова не ме е страх от смъртта 😀

спя здраво и единственото свястно описание на стила ми на спане е това, което прави дъглас адамс в началото на дърк джентли. имам предвид, че като спя – не се шегувам.

страшно ми се спи и мисля, че често съм кисел, хаплив, недосетлив и – всъщност – тъп – точно поради недоспиване. мисля да ида да поспя някоя секунда.

4 responses »

  1. Под горното се подписвам и с двете си ръце. И аз съм от хората, които обичат и ценят добрия сън – мога да спя и права, и седнала, и на лампа, все едно. Два пъти в живота си досега съм преживявала безсънна нощ и намирам, че това е по-ужасно и от кошмар.

    От друга страна обаче, ако на другия ден се събудя след девет, девет и половина – е, тогава вече ела да видиш киселяк – изпитвам чувството, че съм изгубила нещо, пропуснала съм най-хубавата част от деня и трудно ми минава. 🙂

  2. пък аз никога не съм тъгувал по пропуснатите изгреви

    всъщност изгревите ги пропускам с ОГРОМНО удоволствие 😎

  3. Добър сън , но не и прекалено много . Аз поне така съм свикнал няма нужда от повече от 8-9 часа повече сън всъщност е губене на време, Човек трябва да се отпусни и отпочива. Не както с един мой познат 4-6 часа + 2 часа в опит да заспи или другия краен вариант 10-12 .

  4. бе не си ли дремне човек два-три дни, с леки паузи за изпикаване и захранка – не си е работа

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s