не само пее,

Стандартен

настройкиа и свири. то няма какво да пиша, трябва да се види и чуе.

батето е виден меломан. спор няма. свирил е, а и свири на разни инструменти. пък и е горд собственик на неколко китари. едната стои до камината, чака си чинно реда за подпалки, другата в стаята на диването, а третата и той не е сигурен къде е 😀

не веднъж батето, като добър тати, е свирил и пеел на Ния. да, ама като поотрасна детето, започна да се плаши (нали е нежна душа) и не даваше на баща си да свири. дали се плашеше от китарата, от звука, от пеенето – нямам идея. НО днес какво се случи, направо ни изуми.

прибира се Ния от двата почивни дни на вилата с баба си и дядо си. след има-няма час тя отива при китарата до камината и започва да свири. след което я взима (китарата), която е по-висока от нея, сяда на стола и започва да ми пее и свири. ей така се ококорих 😯 първо аз, а после и батето.

няма лъжа, няма измама, факт! ЦЪК-ни и ще разбереш. :mrgreen:

10 responses »

  1. скица безобразна! :-)))

    Мишел особено оцени леко дарк акомпанимента и предположихме, че ще развие силен афинитет към по-тежките стилове музика…

  2. Това е най-хубавото ънплъгд изпълнение, което съм чувала на точно тези две песни! Просто съм изумена от невероятно добрия подбор и чувство в изпълнението, да не говорим за прекрасния аранжимент плюс чудесното подръпване и потупване на китарата. Истински талант! Поздравления! Що не идете при Муниконтин в „Смехоранчета“? Ще ги ударите ‘сичките в земята :бтв, твоят глас е много хубав, нежен и мелодичен … не, бе, не те свалям 😛 😛 😛

  3. Йеее… ама то вашето сладурче пее по-добре от мен! Питай когото си поискаш от потърпевшите! 😉 :mrgreen:

  4. Pingback: психиделнично « batpep

  5. Снощи прочетох поста, но нямаше как да чуя клипчето, да не събудя домочадието. Но днес го чух и останах като гръмната. Не съм предполагала, че на 2 годинки децата могат да пеят толкова правилно. Че има и страхотно чувство за ритъм! Моят калпазанин пее фалшиво като мен. За сметка на това пее силно и дълго, като от време на време прави вметки: „Мамо, това е най-успокояващата песничка!“. Как да му кажеш да млъкне?!?
    😆

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s