помощ!

Стандартен

на 20 того, както винаги се случва зимъс, се прибрах премръзнал от работа. след като минах през кенефа, измих си ръцете и си поиграх с детето, започнах да се моткам из къщи и да си приготвям едно-друго за следващия ден (всъщност пиеше ми се рикика, ама беше свършила). жената кротко си зяпаше нещо по тюрлювизията в съседната стая.

по едно време оттам се понесе ПРЕКРАСНА музика. хукнах да видя откъде пък се появи тази музика.. и с учудване установих, че това е музикален фон на поредното от изпитанията в твърде тъпото (според мене) предаване на БТВ “сървайвър”.

тъпо, умно – музиката беше разкошна. мъжки и женски вокали се преплитаха в перфектна композиция със специфични близкоизточни етно елементи.. никаква мазня, никакво куцукане, никакво смучене от пръстите – КРАСОТА!

веднага започнах издирване. рових из албумите на дед кен денс, изихия… не и не! 😦

ето защо моля: ако някой има желание и може да ми помогне – нека погледне/послуша десетината минути, в които тази красива музика звучи на neterra.tv (изисква регистрация), в страницата на БТВ, предаването Survivor Експедиция Робинзон от 20.11.2007г., между 25-тата и 37-мата минута (музиката, на фона на която някакви хора висят на дървени кръстове).

още инфо ТУК.

5 responses »

 1. Ти добре си се беше насочил към Dead Can Dance – The Host of Seraphim е песента, заповядай. 🙂

  (като ме попита онзи ден, нямаше още къде да чуя предаването. А пък сега като видях, че пост си пуснал, че чак и Мики те е публикувала, и просто не се стърпях.)

  В един форум го намерих.

  Какво печеля? Омлетче? 😛

 2. за омлетчето няма грижи, ама аз не за тази композиция търся помощ, а за оная в началото, дето пее един арабин ли, евреин ли – не знам, ама с мноого як близкоизточен етно привкус е композицията

 3. открихме го!

  ashit desai

  сега и парчето остава да открием, че тоя човек много плодовит..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s