оранжевата торта

Стандартен

за съжаление тази година не успях да направя торта за РД на Ния, както миналата година. много ми беше мъчно, но нямаше как. първо кухнята в ремонт, т.е. кухнята липсваше 😆 второ – в деня на Нииния РД ние се прибирахме от морето. дори и да имахме кухня, нямаше как да спретна торта пътувайки :mrgreen:

НО, в този случай важното беше Ния да има торта, направена в домашни условия, а не купена от сладкарница. за тази цел изтормозих van444eto, за което МНОГО БЛАГОДАРЯ! ама тя си го знае.

няколко седмици преди 3-ия РД успях да разбера от Ния, че иска оранжева торта с най-различни животни. до тук добре.

хрумна ми тортата да е оранжева полянка и върху нея насядали любимите й животни (нали нямаше аз да ги правя, та… :mrgreen: )

направих снимки на играчките и ги изпратих на van444eto, за да може да си майстори и да изпълни прищевките на една майка и една дъщеря. 😆

разбира се Ния си получи оранжевата торта на връх 3-ия си рожден ден и беше много щастлива. нищо, че майка й точно тогава беше много зле и не успя да се зарадва така както трябваше.

важното беше, че когато се прибрахме от моренцето, в хладилника имаше една голяма оранжева изненада с 3 свещички. доставена от майстора на кухнята, който си беше свършил работата. оставаше само да се монтират някакви си шкафове :mrgreen:

1

1

1

1

1

1

10 responses »

 1. Ния хич не е глупава за да си пожелае такава торта. 🙂 Браво и на майсторката. Направо, искам да съм на 3 и да имам рожден ден. 🙂

 2. вили, хА честито! твоят коментар е 1600-ния :mrgreen:

  този, който не е опитал от тортата, може само да съжалява 😉 а пък Ния, покрай родителите си се е побъркала на тема оранжево 😆

 3. Е, след такава реклама и суперлативи, направо ме е срам да си подам носЪ тук!!!
  Блу – не си ме изтормозила с тортата. Обаче, знаеш ли, какво е да правиш торта за човек, …… който прави торти!!!! Като знаеш че ще ти разгледат под лупа всеки детайл, а??? Аааааа????

 4. Никак даже! Ама ако може да насочиш прожектора към някой друг, щото….. „болАт мЪ очите!“

 5. Поздрави за Ван444ето!
  Мики, ти малко снимки на любими играчки си й изпратила, струва ми се. :mrgreen:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s