отпуска, море и още нещо

Стандартен

отвратително.

глава ме боли и ми е такова едно тъжно. а уж съм отпуска, уж бяхме на почивка и уж отпуската ще продължи още няколко дни.
вместо да пусна някоя и друга снимка от моренцето с някоя и друг лаф, ми се ще да взема да се гръмна…
едно, че диването пипна некъФ вирус последния ден. второ, че съм куха лейка и не си бих камшика директно към къщи, ами взехме, че префърлихме същия този гаден вирус на едно едногодишно мъниче, което тъкмо се изправяше на крака от изкарана пневмония. моля се невичка да закрепне бързо и да успее заедно с мама, тати и кака да отидат на почивка съвсем, съвсем скоро :-* трето, главата ме цепи, та едвам пиша. четвърто, получих поредните тегави новини от службата. пето, такъв задух е у нас, че едвам дишам. шесто, да ти ………… и отпуската. шесто, това – no comment. седмо, …

май по-добре да спра.

5 responses »

 1. Не тъгувай толкоз, моля… ние, знаеш: седмица на гости на приятели в Бургас ни излезе през носа с вируси две седмици в жегите.
  Че си имаме и трима ремонтиращи съседи. Кой като нас?

  Жалко за дечицата, но дано по-скоро се оправят, всичките…

  А за работата – ми не знаем какво да ти кажем. Освен че сигурно всяко зло е за добро, просто ние не можем да го видим винаги така. Поздрави от нас!

 2. Ето значи защо се разминахме с морето тази година. 😉
  За работата се съгласявам с Ани и Мишел. 🙂 Добавям, че понякога (?) доброто тежи повече от злото, но не можем да го преценим, докато не ги поносим на гърба си.
  Take it easy, можеш да носиш много добро! 🙂

 3. Ето още едно правило от типа на „Не пазарувай, ако си гладен“. В твоя случай трябва да е : „Не пиши, ако те цепи главата“:) Споко, тази година не съм чула изключение от формулата – дете/море/вирус. При морските ни деца действа пък като отидат на планина. Не че е успокоение, но така растат и си усъвършенстват имунитета. Туй то от мен:) /Виж, за шестото си права – отвратително!/

 4. първо – да ‘земеш да си оправиш броенето, че с тия две шести места ми вадиш очите, второ – да ‘земеш да се усмихнеш, щото вече си си дОма и всичко ще бъде ок, трето – да спреш да мислиш за службата, щото си още в отпуска, четвърто – невичка е ок и скоро заминават на почивка, тва ти го гарантирам!, пето – камшикът мога да ти го бия и аз, ама за целта ми требе да си по-наблизо ;), шесто – има хапове за глава, ако не помагат, дай-дуй, дай-дуй мента със сладолед или в по-лошия случай 2л бира, лягаш, заспиваш, сънуваш рая, ставаш и всичко е от розово, по-розово, седмо – ей, момиченцее, ако дойдаааа … само ако дойдааааа …. щ’ти дам едно задушно у прекрасната ни столица … щ’те ритам от тук до Второто Пришествие за тва сквернословие, да знайш! Осмо, но не последно – poke, девето – hug!, десето – lov ya!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s