реване и уред

Стандартен

едното няма нищо общо с другото :mrgreen:

не става въпрос за уред, с който да си направим реване и в никакъв случай нямам предвид този уред, още по-малко уред за правене на свещи.

„говоря“ за един друг уред, който видях онзи ден. уникално е просто.. може и вече да е познат на широката публика, но аз съм длъжна да ви покажа ТОВА видео. ако в гардероба ви преобладават тениските – заслужава си още повече :mrgreen: друг поглед:

сега пък се чудите: това реване какво общо има с няколко парчета картон и малко тиксо? ще ви отговоря: НИЩО 😀

преди време бях пускала рецепта за моето реване; онзи ден го спретнах и допълних рецептата с една прекрасна снимка :mrgreen:

3 responses »

  1. ааа грешиш, виждала съм го :mrgreen:

    но тук става въпрос за уред, с който се работи много по-лесно в домашни условия. особено, когато имаш 10 изпрани тениски и трябва да ги сгъваш бързо, бързо 😀

    нали се сещаш, ако използвам ръцете си, колко време ще ми трябва за намиране на подходящото място за сгъване, за нацелване на точния ъгъл и т.н. :mrgreen:

    благодаря за линка 🙂

  2. една приятелка ми показа друг номер – вдигаш тениската/блузата с лицето към себе си, като я държиш за средата на раменете, прегъваш я едноверменно назад с двете ръце, просваш я на маса/легло/крак и загъваш назад – знам, че нищо не се разбра, но общо с 3 движения, тениската е готова и като от конвейр 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s